Quota de l’AMPA

La quota és per despeses internes de l’AMPA i es destina a la compra de material fungible, despeses de secretaria, festes organitzades per l’AMPA i qualsevol altra necessitat que sigui de menester com fer aportacions econòmiques a l’escola per llibres, material i millora de les equipacions

La quota de l’AMPA pel curs 2018-2019 és de 40€. Si teniu més d’un fill/a al centre s’aplicarà un descompte del 20% a partir del segon.

Quota AMPA per 1 fill 40€

Quota AMPA germans (a partir del segon): 32€

Aquesta aportació fa possible gestionar totes les activitats d’horari no lectiu (acollida, permanència, menjador, casal d’estiu), descomptes del 20% per a les activitats extraescolars, casal i ludoteca, organitzar la festa de final de curs, contribuir a la renovació de llibres de text i altres materials didàctics i contribuir a la millora de l’escola amb l’aportació de nous equipaments.

Els SOCIS de l’Ampa es beneficiaran d’un descompte en les activitats extraescolars i en la compra de bates i de roba esportiva, que es venen a l’oficina de l’AMPA.

Pel bon desenvolupament de totes aquestes tasques que repercuteixen directament en l’educació i benestar dels nostres fills i filles, us animem a FES-T'EN SOCI! per a participar en aquest gran projecte.